Apie Pietų Afrikos Respubliką

PIETŲ AFRIKOS RESPUBLIKOS VIZA LR PILIEČIAMS

Daugkartinė turistinė viza ruošiama apie 12-14 d.d., kaina – 420 Lt

Reikalingi dokumentai:
1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. 2 spalvotos nuotraukos
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4. viešbučio rezervacija arba iškvietimas iš PAR (jei kviečia privatus asmuo, su iškvietimu reikia pateikti kviečiančiojo asmens dokumento kopiją).
5. banko sąskaitos arba darbovietės pažyma apie gaunamas pajamas anglų kalba.
6. anketiniai duomenys ( papildomai - sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data, pilietybė)
7. medicininių išlaidų draudimas (draudimą galite įsigyti mūsų biure).

Nuotraukų galeriją: Kelionė į Pietų Afrikos Respubliką

Dėl paskutinės minutės pasiūlymų gausos, ne visada juos galime patalpinti savo internetinėje svetainėje. Tad jei neradote Jus dominančio kelionės pasiūlymo ar norite sužinoti kainą, drąsiai kreipkitės į mūsų kelionių vadybininkus, kurie tikrai mielai Jums padės:
86 8294030 - Informacija lietuvių kalba,
86 1326236 - Informacija rusų kalba,
 
A. Goštauto g. 8, Vilnius

Tel.: +370 682 94030
Darbo laikas
Nuo pirmadienio iki
penktadienio 10 - 17 val.
 
Prenumeruoti